- joi, 27 august 2009

300

"300", regizat de Zack Sneyder este o evocare feroce a Bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes şi a armatei sale masive de persani. Înfruntând şanse de nebiruit, vitejia şi sacrificiul lor inspiră toti grecii să se unească împotriva duşmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democraţiei."Povestea celor 300 de spartani este mai mult decat o batalie". "Leonidas stie ca acesti 300 de barbati pot infrange armata persana. "300" este o poveste despre lupte, despre constiientizarea faptului ca nu poti invinge. Actul in sine detine mai multa putere decat suma celor 300 de sageti ale luptatorilor. Acesti oamneni, acesti barbati de la Hot Gates sunt pregatiti sa-si dea viata. De fapt, Leonidas intentioneaza sa le sacrifice viata. Este constient ca nu are nicio sansa de supravietuire. Este clar ca nu-i pasa, pentru ca stie ca se va realiza totusi un lucru.. Un castig implica si o pierdere."

Un film incredibil, maret, la care s-a lucrat foarte mult. Coloana sonora exceptionala, hipnotizanta. Inca odata, Gerard Butler a dovedit cat de bine i se potivesc astfel de roluri, fiind un munte de om. ''This is Spartaaaaaaaaaaaaaa!''


Despre productie, aici:


Trailerul:

3 comentarii:

Anonim spunea...

Atita de mult mi-a placut filmul asta incit l-am vazut de vre-o 4-5 ori, il tot recomandam prietenilor si unii vroiau sa il vada la mine pe computer asa ca il mai vedeam si eu odata cu ei :)

si acela 10.000 BC a fost iar tare frumos, nu ma mai saturam sa-l vad :)

iulia spunea...

Si mie mi-a placut foarte mult. Il voi revedea cu multa placere.

Not Beautiful Enough spunea...

Exceptional filmul foarte bine facut si foarte magulitor pentru greci :p