- sâmbătă, 17 octombrie 2009

Cercul intelectualilor pusi sa se imbrace in negru ''pentru o zi care s-a intamplat in istorie''

Sa incepem cu inceputul, sa vedem de ce i-a pus doamna aceea inteligenta pe elevi sa se imbrace in negru, si alte explicatii interesante.Daca doamna profesoara este deosebit de inteligenta, cum va asteptati sa fie elevii? Uitati-va:'' Hi hi hi- Holochaustul a fost un fenomen.. Te-ai pregatit mult? - Da, o saptamana..''

Si in final, sa vedem si un interviu de dupa eveniment. Aflam din explicatia doamnei profesoare de istorie ca Hitler a fost un om, un om printre oameni, '' el omora copii in lagare de fata cu mamele lui, gaditi-va ca ii lua de sub fuste..iii..aaa..iiii..'', dar din povestea asta pe mine m-a oripilat mai tare doamna profesoara decat cel despre care povestea ea. Aaa.. dar cate mame avea Hitler? (in paranteza fie spus, eu am avut un caine Hitler, si vorbesc ''mai istoric'' despre el decat doamna profesoara despre cel adevarat. A trait intre anii 1999-2002, carti nu a scris, in partid nu s-a inscris, cancelar n-a fost,cu evreii nu a avut nimic, dar a cam umblat pe coclauri, i-a facut la cateaua Zizi un fecior- Matzu, in 2 mai 2000.. etc etc, ei, vedeti ca suna mai bine asa? )Nu, nu e de ras. Inlocuiti in textul piesei cuvantul ''curve'' cu ''proaste'' . Sau nu inlocuiti nimic, e bine si asa.


Ombladon - Curve de voi
Asculta mai multe audio Muzica

2 comentarii:

Cristake spunea...

Sfinte Sisoe...
1. Cum Dumnezeu poate un om sa aiba chiar atata trac in fata camerei? Ca imi place sa cred ca profesoara nu e chiar atat de netoata in viata de zi cu zi. Dupa mine, femeia nu e proasta, ci doar stresata rau acilea.

2. A expune chestiunea Holocaustului int-o astfel de maniera e bataie de joc. Lucru facut de mantuiala, in fata unui public pe care, eventual, il doare la basca de Holocaust, de WW2 si care nici de Ceausescu nu stie prea multe. Holocaustul, in sine, poate fi privit si ca un fenomen, dar unul f. delicat - cu ramificatii in trecut, in viitor (fata de momentul producerii) si asa mai departe.
O initiativa buna, poate, dar realizata nasol tare.

CORA spunea...

D-asta se face invatamantul romanesc de ras. Oricate emotii ai avea, nu e normal sa te prezinti in halul asta in fata unor elevi! Si mai ales in fata camerelor! Sper sa nu vada multa lume clipurile...