- vineri, 2 octombrie 2009

I love you, man


O comedie destul de buna, pentru o seara in care nu aveti nimic altceva de facut. Actorii sunt credibili, simpatici, umani.
Peter tocmai si-a cerut prietena in casatorie, dar isi da seama ca nu are cine sa-i fie cavaler de onoare, pentru ca el nu are prieteni, spre deosebire de logodnica lui, care e inconjurata de prietenele ei.
Asa ca incepe o serie de intalniri cu diversi barbati pentru a gasi cavalerul de onoare perfect. Pe langa numeroase “intalniri” ratate cu barbati care il inteleg gresit, crezand ca e gay, – Peter, interpretat foarte haios si convingator de Paul Rudd – ajunge sa il intalneasca pe Sidney Fife, personaj interpretat de Jason Segel, care arata si se comporta ca bunul prieten ideal pe care cineva si l-ar putea dori.
Nu are rost sa ma apuc acum sa ''puric'' un film care nu are cine-stie-ce pretentii, altele decat de a ne face sa uitam de noi pentru cateva momente, punandu-ne in pielea personajelor, in situatiile cat se poate de umane pe care le prezinta.
Cine are chef de comedie, sa se uite. Nu e greu de inghitit, nu e gretos sau de prost gust, e pur si simplu o comedie usoara in compania careia va puteti petrece o ora jumate.
Vizionare placuta!Niciun comentariu: