- luni, 12 octombrie 2009

Vaccinul impotriva HPV , preacurvire, zei, pacate si minuni in sutana

Am mai spus-o si intr-un alt articol, traim in secolul informatiei si al vitezei, biotehnologiile, precum si celelalte ramuri ale stiintei se dezvolta pe zi ce trece, avem sansa unei vieti mai bune si avem acces la tratamente care ne pot salva sau imbunatati viata, si totusi, inca avem printre noi oameni atat de incuiati, incapabili sa accepte progresul.

Aruncati o privire aici- LINK.
Articolul pe care vi-l recomand, de la linkul de mai sus, vorbeste despre demersul unui preot impotriva vaccinarii tinerelor cu vaccinului HPV!

''In Romania 5 femei mor in fiecare zi iar alte 8 sunt diagnosticate in fiecare zi cu cancer de col uterin. Romania are cea mai mare rata a mortalitatii din Europa in privinta cancerului de col uterin.
Cele 2500 de fetite vaccinate in 2008, in Romania nu au raportat reactii adverse. In Romania in ultimii 2 ani s-au vaccinat peste 15.000 de femei, fara sa se raporteze efecte adverse. Eficienta vaccinului HPV este de aproape 100%''


Cel in cauza, daca va reusi sa convinga mamicile habotnice si la fel de incuiate, va fi responsabil de moartea celor care nu s-au vaccinat din pricina sfaturilor sale.
Din motive legale, nu pot zice cine este acest prost imbecil. Mai jos este o poza cu Preot Prof. Dr. Vasile Raduca.


Dl. Raduca, care are studii superioare in inapoiere stiintifica, primitivitate si fundamentalism, vorbeste mamelor in revista "Lumina", indemnandu-le sa nu isi vaccineze fiicele!


Nu, nu va vaccinati copii, pentru ca oricum daca preacurvesc, o sa le bata dumnezo si numai bine meritat vor primi minunata boala care le va ucide incet incet, precum merita curvele pacatoase! Nu le vaccinati, ca oricum boala asta e o pedeapsa a lui dumnezo, si pedepsele trebuie primite, nu trebuie luptat impotriva lor.
Hai sa va zic ceva. Va imaginati un scenariu- cei care nu sunteti in sitatia de a fi parintii unor fete care ar putea primi acest vaccin- deci va imaginati asa: aveti o fata, si aveti de ales, o lasati sa se vaccineze, pentru a-i scadea sansele de a contacta aceasta boala, cancerul de col uterin, sau refuzati acest vaccin, pe diverse motive.
Daca va inscrieti in a doua categorie, ma intreb de ce?


Oricum , oricat de bun parinte ai fi, gandul ca va puteti controla copila, astfel incat sa nu aiba contacte sexuale, sa zicem- la negru, este o porcarie, pentru ca nu aveti cum sa tineti in frau acest fapt. Intr-adevar, o educatie temeinica, de acasa este foarte bine venita, dar asta nu va garanteaza ca scumpa voastra fetita nu va ajunge in vreun boschet, contactand minunatia de HPV.


Deci am lamurit ca asupra acestui aspect nu aveti control. Dar aveti control asupra deciziei de a-i da sau nu acest vaccin. Daca persistati asupra ideei tampite ca fata dumneavoasta este cuminte, si nu, nicidecum nu va avea contacte sexuale inainte de casatorie, sau orice alt termen, atunci, o sa ne vedem sanatosi la inmormantarea ei, dupa lungul chin cu cancerul de col uterin.

Si uite ca vine un mesager al zeului vostru, impachetat frumos in sutana si patrafir, care vine si va zice ca daca va vaccinati fetele, va incadrati in urmatoarele categorii- citez :


''HPV este boala fetelor necuminţi, exclusă la persoanele care-şi păstrează castitatea până la căsătorie şi fidelitatea în cadrul căsătoriei.
Din statisticile noastre, elaborate prin metodele noastre specifice, am constatat că au alergat şi aleargă să-şi vaccineze copilele patru categorii de părinţi, mai ales mame, şi anume:

- ignorantele (cele care cred că tot ceea ce se numeşte „vaccin“ sau „medicament“ merită acceptat fără rezervă),

- cele care în perioada lor „de pregătire“ pentru viaţa de familie nu şi-au pus prea mult problema sensului sexualităţii umane şi nu şi-au întemeiat căsnicia pe o feciorie matură (contractând sau nu ele însele anumite maladii pe cale sexuală)

- cele care nu sunt nici acum convinse că viaţa de familie presupune fidelitate totală a soţilor unul faţă de altul

- părinţii care nu au încredere în proprii lor copii.''Deci, din spusele preasfantului imbecil dobitoc, dumneavoastra, parinte de fata, pus in situatia de a-si vaccina sau nu copilul, in cazul in care alegeti prima varianta, sunteti un pacatos oribil si ordinar, o curva imputita si jegoasa, care isi creste copilul in credinta preacurvirii, etc. etc.

Tu, parintele resposabil, care ai ocazia de a-ti salva copilul de la o posibila imbolnavire, esti un dobitoc ca faci asta, cu alte cuvinte.

Sa nu iti vina sa iei o galeata cu smoala si sa i-o torni in cap!

Cand voi avea copii, in cazul in care voi avea fata, o sa o vaccinez fara nici un fel de remuscare. Nu, nu pentru ca o sa o suspectez de preacurvire si sport in boscheti, ci pentru ca, ca un parinte responsabil voi face tot posibilul sa previn posibile boli, fie ele chiar si cele prin transmitere sexuala!

4 comentarii:

Cristake spunea...

Popa asta sustine moralitatea intr-un mod gresit, sunt de acord. Dar dobitoc si imbecil nu stiu daca o fi. Nu zic ca nu o fi, ci doar ca nu stiu.

Aviopeştele spunea...

Acu pe bune ai vazut popa care sa nu fie dobitoc ? ..eu nu :(

Cristake spunea...

Am vazut si popi care nu sunt dobitoci, am vazut pana si atei care nu sunt dobitoci. E chestie de individ, pana la urma.

veres florian spunea...

eu sunt circumspect cu privire la vaccinul antihpv.
pentru ca un tratament, fie el si un vaccin, sa fie testat trebuie sa treaca cel putin 20-30 de ani pentru a vedea si efectele pe termen lung. de unde stim ca acest vaccin nu va duce la o crestere a frecventei artritei reumatoide, sau a unui limfom.
problema guvernelor este insa banul!
este mai ieftin sa previi cancerul de col uterin decat sa faci o campanie de screening. probabil va fi o revolutie in prevenirea cancerului de col uterin , poate va fi un esec lamentabil; doar timpul ne va spune.
popa este o alinare pentru prostime, trebuie sa-l lasam sa-si faca treaba. majoritatea insa nu isi folosesc sufletul si harul pentru asta, doar masca (in spatele mastii doar noi stim ce e)