- marți, 29 decembrie 2009

Calinesti-Oas

Mai multe despre Calinesti aici: LINK
Vara zona este plina de turisti, desi scaldatul este interzis. Astazi nu eram decat noi, si inca 3 persoane care isi tot faceau poze. Si nelipsitele gunoaie pe care lumea nu ezita sa le arunce oriunde, chiar si in cele mai frumoase cadre naturale. Pentru ca e atat de al naibii de greu sa iei o punga si sa iti depozitezi deseurile acolo, pana dai de un cos de gunoi. Este loc in natura,nu? :|

9 comentarii:

marada spunea...

Un tinut de vis!
Lacul e cumva unul din care se alimenteaza cu apa potabila localitatile dimprejur?

La multi ani si multa sanatate iti doresc!

Lillee spunea...

Ce frumos...

Cristake spunea...

Adevarat. Faine locuri, faine de tot. Poate nu ar fi stricat sa faci o poza si la gunoaie - asa, de chichi. Ca sa vedem cine suntem....

Ipu Ninulescu spunea...

Faine locuri, abia astept sa ajungeti si la castelul Huniazilor :)) ala se tine mai bine si in 10 ani de renovare i-au schimbat un geam si o broasca la usa de la intrare.

La multi, multi ani va doresc si numai bine ! An nou fericit !

Monica Olteanu spunea...

DRAGA MEA, TI-AM SAVURAT ARTICOLEL IN VACANTA ATAT CAT AM PUTUT PENTRU CA AM AVUT UN NET CARE MERGEA PE BISCUITI:((...

MI-AU PLACUT LA NEBUNIE POZELE:)
SUNTETI FRUMOSI FOSC AMANDOI:)
SI MI-A MAI PLACUT FFFF TARE ARTICOLUL DESORE ANTI-COMUNISTUL.........(AMBELE PARTI)


LA MULTI ANI!!!!:*

iulia spunea...

Multumesc mult Monica pentru aprecieri!
Un an nou linistit si frumos sa ai!

CARMEN spunea...

iubeste, iarta, închide ochii si imagineaza-ti ca esti acolo unde vrei, priveste o floare, cumpara-ti ceva ce-ti doresti de mult, spera ca ceea ce-ti doresti se va împlini, ajuta-i pe altii, respira profund, fa-ti un cadou, zâmbeste, relaxeaza-te, ajuta un batrân, accepta un compliment, asculta-ti prietenii, reia un proiect abandonat, fii întelegator cu tine si cu ceilalti, uita-te la albumul cu fotografii, picteaza un tablou, asculta tacerea, aminteste-ti întotdeauna ca nu esti singur, spune-le celor dragi cât de mult îi iubesti, imagineaza-ti ca azi nu ai nici o grija, joaca-te cu un copil, citeste o carte buna, alege-ti o stea de pe cer, fii copil înca o data, suna-ti prietenii cu care nu ai vorbit de mult, da-ti voie sa gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute, renunta la ce nu-ti place, îndeplineste-ti promisiunile, iubeste, iarta...LA MULTI ANI IULIA!

marcu spunea...

Bucuria sa-ti lumineze privirile, bunatatea sa-ti vegheze drumurile, implinirea sa-ti incoroneze idealurile, iubirea si dragostea sa-ti umple din plin inima! LA MULTI ANI!

Geanina Codita spunea...

Lasă o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să te lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru tine o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
Anul Nou să-ţi dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.
Tot ce îţi este de folos să se realizeze şi nimic să nu-ţi înnoureze "cerul" senin al vieţii!

LA MULŢI ANI!