- marți, 3 august 2010

Poiana Brasov
Prima zi din august, Poiana Brasov.
4 ore jumate cu masina, de la Cluj: portiuni destul de mari de culturi de hamei pe marginea drumului, vreme buna, mai putin la intoarcere, cand ne-a prins de cateva ori ploaia...
Am vazut Brasovul de pe drumul spre Poiana Brasov, noaptea pe la 11, lumini colorate care semnalau prezenta orasului, o vedere de o mie de ori mai frumoasa decat cum se vede Zalau in coborare de pe Meses.
Nu stiu daca imi place sa vizitez locuri in graba, sau sa merg si sa stau mai mult, dar cred tot mai tare ca prefer prima varianta. Nu apuci sa te familiarizezi prea tare cu locurile noi, iti sar in ochi lucrurile placute si frumoase, te minunezi de cate surprize placute poate avea tara asta, sau oricare alta, si inainte sa apuci sa vrei sa mergi acasa, te intorci acasa, cu singurul regret ca nu ai putut surprinde in poze lucrurile asa cum le-ai vazut tu. Pentru ca pozele sunt doar o schita destul de sumara a ceea ce exista si se poate vedea la fata locului. Asa cum nu am putut nici cum sa fotografiez pisicuta neagra (o varianta a lui Sirtaki, in miniatura) care se juca de zor cu un soricel cam mort, pentru ca nu statea nici o clipa in loc.

Si cu cat vizitez mai multe locuri, cu atat realizez mai tare ca cel mai frumos oras din Romania este Clujul, si daca nu este cel mai frumos, atunci este oricum locul in care ma simt cel mai bine.

4 comentarii:

Monica spunea...

Dragut:)
Mai, Clujul o sa ramana al tau, de suflet, pt ca aici la Cluj ai multe care azi te fac IULIA:)

Anonim spunea...

Nice pics....

Praf de Stele spunea...

Ma bucur pt voi ca ati ajuns prin locuri asa frumoase... Si fiul meu tot asa zice de Cluj si ca nu mai vrea sa vina inapoi... :))

Tivadar Emanuel spunea...

ce-ti poate placea la cj-ul ala nush ...