- sâmbătă, 19 mai 2012

Prejudecati

Iubesc animalele pentru ca sunt cele mai sincere si mai naturale fiinte din jurul nostru. Omul este pervertit de dorinta de a acumula bunuri, de putere, si de alte iluzii, in timp ce animalele isi traiesc viata cu naturalete si dragoste.
Din pacate una dintre cele mai nobile rase de caini are parte de atatea prejudecati din partea noastra incat nici nu le meritam bunatatea pe care ei o ofera din plin. Din nenumaratii caini pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului, cel mai elegant si mai intelept a fost un pui de doberman gasit pe strada, intr-o zi ploioasa de ianuarie.Pana sa il cunosc, am auzit doar lucruri negative despre dobermani, ca sunt agresivi, incapatanati, nu iubesc copii.
Frank, dobermanul nostru, a fost un prieten deosebit, cu un suflet minunat. Se implinesc de ziua mea doi ani de la moartea lui si ii duc dorul ca si  cum ar fi fost un membru al familiei. 
Dobermanii sunt o rasa deosebita, care merita toata atentia si toata grija noastra, si regret enrom ca exista atatea prejudecati  in legatura cu ei.

Niciun comentariu: