- marți, 11 decembrie 2012

Inventia secolului, crema care te face frumoasa!

Se zice ca atunci cand ai multi bani, nu mai stii ce sa faci cu ei, casa frumoasa ai deja, mobila ai, mancare nici nu mai zic, si-atunci ce sa mai faci cu banii? Iti cumperi o blana de animal belit de viu, si te crezi implinit sufleteste. Ce frumos, nu-i asa?
Cred ca modestia este cel mai frumos accesoriu al unui om, iar atunci cand esti modest nu mai simti nevoia sa iti impodobesti trupul cu ramasitele altor fiinte care odata au fost vii. De ce cred unii ca le creste valoarea daca se imbraca in vesminte foarte scumpe? Si mai ales cum se poate cineva simti bine impodobit cu blana unui animal care a murit in chinuri groaznice pentru a i se beli pielea? 
Doamnele care se auto intituleaza ''dive'', sau ''mari dive'' se bucura de venirea iernii deoarece isi pot etala inestimabila valoare tragandu-si peste pielea hidratata bine o blana proaspat belita de chincila si fular din vulpe cu capul inca atasat, pentru un efect mai dramatic. Unele dintre aceste doamne pretind ca lupta intens pentru pacea in lume si pentru alte minuni, dar nu ezita sa dea bani pe blanuri incurajand astfel uciderea in chinuri groaznice ale animalelor care au avut ghinionul de a se naste cu blana pretioasa. 
Daca voi avea ocazia pe parcursul vietii sa lucrez in cercetare, voi dedica timp pentru a creea o lotiune minune, care prin aplicare regulata sa le ajute pe doamnele disperate cu statut de dive sa aiba blana lor proprie si matasoasa. Ar fi inventia secolului, care ar salva nenumarate vieti ale bietelor animale carora aceste minunate doamne le doresc cu disperare blana. Si nu numai pentru asta, ci si pentru ca s-ar satisface astfel nevoia perversa a acestor fiinte de a iesi din comun, de a fi admirate pentru cum arata, nu pentru ce le poate capul. 
Crema se va numi ''Super blana'', pentru doamnele care se respecta! Si cand aceste doamne nu isi vor mai putea castiga existenta prin desfacerea picioarelor pentru domni darnici, ele isi vor putea vinde propria blana doamnelor cu mai multe posibilitati. Asa macar vor putea vedea pe propria piele cum e sa fii belit de viu, de dragul de a impodobi pe altcineva. Niciun comentariu: