- joi, 14 februarie 2013

Cu o floare nu se face primavara

De ce sa fii dependent cand poti sa nu fii? Pentru ca societatea are nevoie de oameni dependenti de tigari, de bauturi alcoolice, de jocuri de noroc, de jocuri pe calculator, de droguri si de ce mai vreti voi..
Societatea are nevoie de oameni cu vicii pentru ca acestia sunt foarte usor de manipulat. Toata lupta asta impotriva fumatului, impotriva drogurilor, este doar de fatada. Un om dependent este fericit atunci cand are sau face lucrul de care este dependent. Este fericit si nu isi pune el multe probleme, deci este numai bun pentru societate. Munceste si isi da banii pe prostii. Ce frumos! 
Nu va dati banii pe toate porcariile carora li se face reclama. Cu cat e mai mare reclama, cu atat e mai nociv produsul. Nu va inrobiti acestei societati mai mult decat este cazul.
Multa lume are sentimentul de libertate cand face ceva ce pare interzis, copii mor de placere sa isi arda plamanii cu tigari, altii se cred stapanii lumii daca beau alcool ca niste porci, fara sa realizeze ceea ce este evident: nu sunteti liberi, ci va duceti singuri in robie, pe banii vostrii sau ai parintilor vostrii. 
Viata este destul de complicata si asa, e nevoie sa fii tot timpul cu mintea limpede pentru a supravietui. De ce sa iti incetosezi mintea cu toate porcariile care mai si costa bani?


Mai are societatea asta sanse de vindecare, sau doar un meteorit ne mai poate rezolva? 

Niciun comentariu: