- joi, 7 martie 2013

Luptand cu morile de vant


Nu sustin brandurile mari care detin monopolul in alimentatie. Astia sunt marii teroristi si criminali ai lumii!
Exista in jur de 10 corporatii ce detin aproape tot ce cumparam. 
Nestle detine atat marci de dulciuri si bauturi (Nestea, Nescafe, KitKat), cat si cosmetice (L'Oreal, Vichy, Garnier, Maybelline), haine, (Diesel, Ralph Lauren, Giorgio Armani) si hrana pentru animale (Friskies, Purina). 
Acesta e doar un exemplu. 
Sau Danone, cea mai mare companie producatoare de iaurturi din lume, (Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Frutmania, Cremoso, Danette, Casa Buna). Sunt satula pana peste cap de reclamele lor de peste tot, in magazine, pe garduri, la tv, unde o doamna se tot freaca pe burdihan si ne zice cu un zambet acru ca nu se mai baloneaza de cand se hraneste cu Activia. Zau asa? Este aproape la fel de penibila ca  Nadia Comaneci cand se lauda ca isi hraneste odrasla cu margarina, pentru ca e pliiiina de vitamine si alte minunatii.
Foarte multe produse vandute pe piata, in comert, sunt daunatoare organismului uman. Cu presiuni si santaje, coruptie s-a adus la o strategie de Genocid alimentar, cu politici si directive in asa sens de exterminare masiva, de reducere a populatiei Mondiale.
Astia ambaleaza frumos mizerii, le popularizeaza, au grija ca invatamantul sa modeleze niste caractere de naivi si creduli, dupa care ii invata sa isi doreasca o viata minunata, cu Danone si Coca Cola in frigider, sa ajunga sa lupte cu obezitatea, dupa care tot ei le vor vinde niste minunate pastile de slabit. 
Suntem condamnati la moarte, sa stiti. Omul este un animal tare ciudat, iar aceasta planeta se pare ca este una a raului, sau poate chiar iadul altei planete, un loc unde unii viseaza sa se imbogateasca si nu se mai satura de bani si de putere.

P.S. Daca vreti iaurt, luati-va o vaca, iar daca nu va incape in garsoniera, eu zic sa va puneti bine cu cineva care detine una si va poate vinde laptele ei. Daca aveti pofta de Coca Cola, sugestia mea ar fi sa beti mai bine apa de ploaie, deoarece oricat de poluata ar fi, tot nu va face la fel de mult rau ca si Cola.

Un comentariu:

Anonim spunea...


giusto...