- duminică, 3 noiembrie 2013

50/50, The words

In ultima vreme nu m-am mai uitat la foarte multe filme, dar vreau neaparat sa va povestesc despre doua filme vazute anul acesta, care m-au impresionat, chiar daca ele sunt din 2011 si 2012. 
Incep cu 50/50, in care il veti recunoaste pe Joseph Gordon-Levitt in rolul principal. Il consider remarcabil, printre actorii buni din aceasta generatie (Looper, Lincoln, Inception, Premium Rush), astfel ca l-am trecut pe lista cu actorii preferati, langa Anthony Hopkins, Robin Williams si Johnny Depp. 


 Foarte pe scurt, filmul reda povestea unui tanar de 27 de ani care afla ca este bolnav de cancer si urmeaza sa moara. Unii vor fi alaturi de el, altii nu vor fi la fel de puternici pentru aceasta calatorie.
O poveste dulce-amaruie despre viata si despre constientizarea iminentei mortii. Nu are rost sa intru in detalii, filmul trebuie vazut. 
Trailer-ul il puteti vedea aici: link

Al doilea film este The Words, care trebuie vazut de doua ori, pentru a intelege toate subtilitatile. Doi scriitori, doua destine si hazardul. O poveste superba, dar trista. Atat de bun incat te face sa regreti ca romanul din film nu exista si in realitate. Actorii sunt foarte buni iar coloana sonora minunata.
Trailer-ul il gasiti aici: linkVa doresc vizionare placuta!

Niciun comentariu: