- miercuri, 23 decembrie 2015

..si v-o fac cadou!

Nu imi place sa va stric cheful, dar sa stiti, dragi colegi de specie, ca odata cu Craciunul nu vine si sfarsitul lumii, asa cum pare ca ati fi interpretat voi. Nu, nu e nevoie sa va inghesuiti ca animalele in supermarketuri si sa va cumparati rahaturi de care oricum nu aveti nevoie, dar daca va face placere, mergeti si calcati-va in picioare, ca aveti drepturi si sunteti unici si speciali si atat de minunati!
Iar aruncatul cu expresia "Sarbatori fericite" este la fel de inutila si goala, dar aruncati cu ea in dreapta si in stanga sa simta si ceilalti spiritul Craciunului, nu-i asa?
Ce este Craciunul pentru voi, daca nu o goana nebuna dupa achizitii si mancare, de parca numai de Craciun aveti nevoie de hrana si de caciulite si pulovarase si rahat scipicios si frumos impachetat. In goana asta nebuna nu va deranjeaza sa calcati in picioare pe oricine credeti voi ca va sta in cale, ca aveti drepturi si sunteti speciali si vreti sa aveti un Craciun Fericit alaturi de cei dragi, claxonati ca nebunii in trafic si treceti pe rosu ca va asteapta casiera de la Kaufland si fugiti ca vine Craciunul si o sa-l ratati daca nu va grabiti.
Dragilor, il ratati oricum, pentru ca ati fost dresati sa va integrati perfect in peisajul mall-urilor si va simtiti bine asa, transformand orice sarbatoare si orice zi libera intr-un maraton de cumparat lucruri si facut reclamatii.
Si ca sa fie petrecerea completa, sacrificati si cativa brazi sa va miroase voua frumos a brad in casa. Ca de crescut brad adevarat nu ati auzit.

Niciun comentariu: